Bestrating

Dodewaard: Opstapje terrasdeuren

Opstapje terrasdeuren boerderij
Voor een particulier hebben we een fundering gegraven en gestort om daarop deze opstap te kunnen lijmen. Dit was nodig vanwege de hoogte van het geheel. Het resultaat is een makkelijk lopende en sierlijke entree die uitstekend bij deze boerderij-stijl past. .
Bekijk een grote foto.

Dodewaard: Dakterras en tuinterras tegels leggen

Terras met leistenen
Voor een particulier in Dodewaard bedekken wij 21 m2 dakterras met grote 50x50 tegels. De tegels worden gelegd op speciale rubberen onderleggers, die doordrukken op het dakleer voorkomen. Deze tegels moeten uiterst nauwkeurig worden gezaagd omdat er om een bestaand balkonwerk moet worden betegeld. Het tuinterras is betegeld met speciale leistenen, ingesloten met kleurige gebakken stenen. Beton-bielzen zijn gebruikt voor de grondkering.
Bekijk een grote foto.

Wageningen: 300 m2 natuurstenen terrastegels

Chinees hardstenen tegels
Voor een particulier in Wageningen hebben wij 300 m2 verhoogd terras betegeld met chinees hardstenen tegels. Wij hebben hiervoor eerst de ondergrond gestabiliseerd ter voorkoming van verzakking. Deze tegels kwamen in speciale kratten met de boot uit China. .
Bekijk een grote foto.

Bemmel: Schoolplein met zandbak

Zandbak en speelplein
Op een SBO-basisschool in Bemmel hebben we een zandbak gemaakt met speciaal daarvoor bestemde keerwanden. De zandbak kan worden afgedekt met een speciaal doek om het zand schoon te houden. Daarna hebben we de zandbak gevuld met speelzand en de bestrating rondom weer aangelegd.
Bekijk een grote foto.

Rheden: Tuinaanleg en volledige bestrating

Mooi gazon voor villa
Voor een nieuwbouwproject met een grote tuin hebben we al het grondwerk gedaan voor de rieten kap (grindkoffer voor wateropvang van het rieten dak) rondom het huis. De grote tuin is volledig door ons aangelegd. Er is een zitkuil gemaakt met daaromheen bestrating met abbeystone.
Bekijk een grote foto.