Betuwe: Aanleg kunstgras

Aanleg kunstgras en zwembad
Om te voorkomen dat dit zwembad erg vervuild hebben wij erom heen kunstgras aangelegd. De ondergrond is eerst uitgegraven waarna er speciaal zand is aangebracht voor de afwatering. Daarna is dit slijtvaste kunstgras aangebracht. Het resultaat is verbluffend.
Bekijk een grote foto.

Achterberg: Beplanting particuliere tuin

Terrasvormige bloembakken
Speciaal voor deze particuliere tuin hebben wij terrasvormige bloembakken gelijmd met daarom heen bestrating met split. Een RVS waterval completeert deze door de klant zelfontworpen fleurige tuin. Deze tuin is helemaal leeg gehaald en daarna opnieuw aangelegd in terrasvorm..
Bekijk een grote foto.

Dodewaard: Ingraven trampoline

Trampoline ingraven
Voor een particulier in Dodewaard graven wij een grote 4 meter doorsnede Elfje trampoline in. Wij gebruiken hiervoor onze nieuwe Hitatchi mini-graafmachine, om het gazon zo veel mogelijk te sparen. De wanden van de trampoline-kuil zijn gestut met buigstrips. Dit voorkomt verzakkingen. .
Bekijk een grote foto.

Dodewaard: Opstapje terrasdeuren

Opstapje terrasdeuren boerderij
Voor een particulier hebben we een fundering gegraven en gestort om daarop deze opstap te kunnen lijmen. Dit was nodig vanwege de hoogte van het geheel. Het resultaat is een makkelijk lopende en sierlijke entree die uitstekend bij deze boerderij-stijl past. .
Bekijk een grote foto.

Dodewaard: Dakterras en tuinterras tegels leggen

Terras met leistenen
Voor een particulier in Dodewaard bedekken wij 21 m2 dakterras met grote 50x50 tegels. De tegels worden gelegd op speciale rubberen onderleggers, die doordrukken op het dakleer voorkomen. Deze tegels moeten uiterst nauwkeurig worden gezaagd omdat er om een bestaand balkonwerk moet worden betegeld. Het tuinterras is betegeld met speciale leistenen, ingesloten met kleurige gebakken stenen. Beton-bielzen zijn gebruikt voor de grondkering.
Bekijk een grote foto.

Wageningen: 300 m2 natuurstenen terrastegels

Chinees hardstenen tegels
Voor een particulier in Wageningen hebben wij 300 m2 verhoogd terras betegeld met chinees hardstenen tegels. Wij hebben hiervoor eerst de ondergrond gestabiliseerd ter voorkoming van verzakking. Deze tegels kwamen in speciale kratten met de boot uit China. .
Bekijk een grote foto.